FLIA 2013

Doncs ja està, ja ha passat, i he acabat rebentat que és com s’ha d’acabar després d’aquests saraus. Des d’aquí vull donar les gràcies als organitzadors que es van preocupar de muntar-ho tot, que tothom tingués el seu lloc assignat, taules, cadires, un bany portàtil (irònicament col·locat en un pipicà (tot i que l’IEC no reconegui la paraula)) i un bar on poder menjar alguna cosa o beure a preus econòmics.

clip_image001

Mai en tota la meva vida m’havia vist en una concentració tan gran de moderns o hipsters, mai, i això que he anat a llocs estranys. La majoria de parades tenien fanzines, o còmics o llibres molt il·lustrats o del tipus llibre-objecte, llibres purs i durs els tenien les editorials presents i un servidor, no és cap crítica, la virtut d’aquestes coses és justament la llibertat que representa que cadascú fa el que li rota. Llibertat, creativitat, moviment i bon rotllo, aquestes van ser les constants (i una visita de la Guàrdia Urbana a primera hora del matí que encara no sé a què venia). Aquí teniu la pàgina de la FLIA, i el seu facebook aquí.

Cartell FLIA

Vendes? Molt poques, millor no concretar, però hem repartit moltes targetes i ara hi ha gent que ens coneix, que ens ha vist i que si torna a veure el llibre sabrà que li sóna d’alguna cosa. Ens hem donat a conèixer, que era l’objectiu principal d’anar a la fira. Espero que iniciatives com aquestes no s’esvaeixin i poder sumar-m’hi l’any que ve, potser amb la nova novel·la?

I aquí unes fotos sobre la jornada.

La parada, des de dins.

La parada, des de dins.

Practicant per dedicar llibres

Practicant per dedicar llibres

Aspecte de la Fira a primera hora del matí

Aspecte de la Fira a primera hora del matí

Aspecte de la Fira a última hora de la tarda

Aspecte de la Fira a última hora de la tarda

 

 

One thought on “FLIA 2013

  1. Pingback: Ressenya: Una amante complaciente, de Xavier Àgueda | Cesc Llaverias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *