31.12.2018. Més records nadalencs i… fet!

No puc parlar de records nadalencs sense mencionar una cosa. Vaig treballar tres nadals consecutius en una de les parades del mercat nadalenc de Santa Llúcia al davant de la catedral, fent bossetes de vesc. Necessitaven algú que fos jove, que pogués treballar els caps de setmana i festius i que fos honest perquè hauria de cobrar i no era pla tenir algú que distregués els calés que cobrava de les vendes. Ja aleshores tenia fama de passerell.

Recordo les nadales a tot drap tot el dia i un fred de mil dimonis. No és que fes fred, o que en fes més del compte, és que si sumem fred, i estar a l’ombra i assegut fent bossetes la veritat és que la sensació de fred era molt bèstia, però ho anàvem passant amb cafès o cigalons del bar Estruch, i els dinars amb entrepans de Can Conesa també eren un gran què. Cobrava poc, però en aquell moment era un dineral, és el que té la microeconomia adolescent, va ser un dels primers cops que em passava treballant pràcticament tot el dia, amb això els caps de setmana i festius i la universitat els altres dies anava quasi a tope de feina, però encara quedava un forat per treballar repartint la propaganda de nadal, cosa que també feia, correu comercial per dues ferreteries del passeig Maragall i una de Sant Andreu,

Del 95 al 98 vaig estar al mercat de Santa Llúcia cada nadal, i quan ho vaig deixar la feina va passar crec que a la novia d’un amic primer i després a ma germana. La parada on anava ja no hi és, bé sí que hi és però la porta una altra gent, ja no és la meva parada, el mercat per mi ha perdut una mica.

Ara que ja visc pel meu compte estic construint uns nous records de nadal, que és el que toca.

I ara ja només unes línies per celebrar que ho he aconseguit, he completat tot un any a una entrada setmanal. Ja està, ara ja podem acomiadar l’any i preparar-nos per encarar el proper i esperar que els bons propòsits durin ni que sigui una mica més que la ressaca la festa de cap d’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *