2019. Abril. Llibres.

Aquest és el mes de Sant Jordi, tota una festa dels llibres.

En aquest blog n’he parlat ja ni sé les vegades. A mi m’agrada llegir tot l’any i cal anar a les llibreries SEMPRE que són un tresor que no ens podem deixar perdre. I el dia de Sant Jordi és una mica el dia que veig com un munt d’estranys van als meus llocs preferits, però qualsevol diu alguna cosa ni mig en contra de tot això.

Si sou de llibres ja sabeu el que és. Si no sou de llibres doncs és igual: el dia de Sant Jordi es surt al carrer i es compren llibres, i roses, i els llibres poden ser per regalar o per autoregalar-se, tant és. I això s’ha de fer perquè el panorama de venda de llibres la resta de l’any no és per tirar coets. I això és així perquè cada cop es llegeix menys.

És un fet. No sé si aquesta davallada s’aturarà o no, però cada cop tinc més clar que aquesta afició serà cosa de quatre gats. És una idea que fa temps que tinc, molta gent llegia perquè en moltes situacions era l’únic que es podia fer. Al tren o al metro, sales d’espera, o llocs en general on no hi ha gaire a fer, i ara que els telèfons permeten fer mil coses doncs resulta que llegir no és la cosa preferida si hi ha altres opcions. És el que hi ha. Al meu altre blog he fet una entrada recomanació de quins llibres crec que funcionaran bé i a més a més són bons, així que us deixo amb aquesta entrada.

I sí, encara falta per Sant Jordi però aquestes coses cal tenir-les una mica preparades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *