10.12.2018. Viatges.

M’agrada viatjar, també m’agrada tornar però viatjar m’agrada tant o més que tornar. Si em sortissin els calés per les orelles em fotria viatges de mesos, però com la cosa no és així em conformo amb fer el que puc. A la meva senyora també li agrada viatjar, amb la qual cosa tenim una llista de viatges ja fets que creix lentament mentre una de viatges per fer que ja fa la tira que s’ha disparat més enllà de qualsevol previsió raonable.

De tots els viatges que he fet n’hi ha 4 que són els millors, els 4 a Estats Units. Una ruta per la costa oest amb dos amics (feia poc que estava amb la que ara és la meva senyora i vaig anar-hi amb els amics), Nova York de viatge de noces, un altre cop ruta per la costa oest però aquest cop ampliada i ara sí amb la senyora i ara fa un any just Nova York per celebrar que complia els 40 anys.

És una ciutat a la que sempre s’hi ha de tornar, a la que hi tornarem de ben segur. Sí, ens deixarem món per veure i repetirem una ciutat, i què? Comptat i debatut, realment repetiríem quasi tots els viatges que hem fet, o som fàcils o triem molt bé, o potser ambdues coses.

Nova York té coses com aquesta, pot costar de creure però aquesta foto està feta a l’illa de Manhattan, i el que es veu és el que sembla, no és una imitació, és un original, traslladat pedra a pedra, això sí.

Potser hauria de tornar a explicar els viatges en aquest blog?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *